Over de Healthy Life Awards

De Healthy Life Awards zijn in het leven geroepen om succesvolle Weight Watchers cursisten de kans te geven hun bijzondere en persoonlijke verhaal te delen. Je zult versteld staan hoe gewichtsverlies een mensenleven kan veranderen en wat een positieve energie zoiets met zich meebrengt. Laat je meeslepen door onze bijzondere kandidaten en lees alle “blogs” met het volledige succesverhaal door op de foto van de kandidaten te klikken!

Hoe gaat deze strijd voor de felbegeerde Award in zijn werk?

Na een selectie uit de vele inschrijvingen door de organisatie, zijn er uiteindelijk 8 kandidaten geselecteerd. Deze 8 kandidaten hebben een eigen profiel aangemaakt op deze website. Door op de foto van elke kandidaat te klikken kun je alles te weten komen over deze kandidaat. Wekelijks ontvangen zij vanuit Weight Watchers een ludieke opdracht die ze tot een goed einde moeten brengen. De opdrachten verschillen van actieve, culinaire en beauty uitdagingen, tot online opdrachten! Het belooft een zeer gevarieerde en grappige strijd te worden.

De deelnemers plaatsen hun opdracht elke week op hun blog en laten het publiek aan de hand van teksten, filmpjes en foto’s volgen hoe de opdracht van die week verlopen is! Mis het niet en check deze website geregeld!

Nadat de deelnemers hun opdracht op de profielpagina hebben geplaatst kan jij uiteindelijk mee bepalen wie er door is naar de volgende ronde en wie er uiteindelijk in de finale terechtkomt door je stem uit te brengen.

Stemmen kan door te klikken op jouw favoriet op de stempagina. Bovendien maak jij als stemmer ook kans op fantastische prijzen, dus doe mee!

Uiteindelijk zullen de laatste 3 deelnemers half oktober doorgaan naar de finale waar beslist wordt wie de uiteindelijke winnaar is van de Healthy Life Awards 2011.

Volg de hele afvalrace en check wekelijks de website www.healthylifeawards.be. Zorg dat jouw favoriet wint door veel te stemmen!

De Healthy Life Awards, beter, grootser en spannender dan ooit tevoren!