Share & Win

Welkom op de Share & Win pagina van de Healthy Life Awards 2011.

Al deze bijzondere verhalen en filmpjes zijn het meer dan waard om gedeeld te worden. Daarom bestaat de mogelijkheid om alle opdrachten, blogs en filmpjes die door de deelnemers gemaakt worden gedurende de Healthy Life Awards 2011, te sharen via Twitter of Facebook.

Hoe werkt het?

Door op het icoontje van Twitter of Facebook onder aan het blog te klikken kun je eenvoudig het blog delen met al jouw vrienden op al jouw verschillende sociale netwerken.

Zodra je op het icoontje klikt, komt er een pop up formulier te voorschijn. Laat hier je naam en mailadres achter, zodat Weight Watchers je kan contacteren indien je een van de fantastische prijzen gewonnen hebt!

Je hoeft slechts eenmalig je gegevens in te voeren van zodra je het eerste vinkje in het pop up scherm aanvinkt. Zo kun je elke week en zo vaak als je wilt de blogs sharen zonder dat je opnieuw je gegevens hoeft in te vullen. Hoe vaker je shared, hoe meer kans je maakt op fantastische prijzen, dus doe mee!!!

Prijzen!

Gedurende de hele online afvalrace worden er verschillende prijzen weggegeven. Elke maandag worden de winnaars via e-mail geïnformeerd. Voor meer informatie over de wedstrijd en het reglement klik hier.