WEIGHT WATCHERS HEALTHY LIFE AWARDS 2011:
DE ‘AFVALRACE’ IS BEGONNEN

De 16 Belgische finalisten zijn gekozen en beginnen binnenkort aan een reeks avontuurlijke opdrachten

Brussel, 11 augustus 2011 – Na de succesvolle eerste editie van de Weight Watchers Healthy Life Awards in 2010, is begin augustus de kick-off gegeven van de editie 2011. Dit jaar zullen 8 Nederlandstalige en 8 Franstalige finalisten doorheen een parcours van leuke opdrachten strijden voor een plaatsje bij de laatste drie. Als ultieme bekroning voor hun nieuwe ik en levensstijl strijden ze dan voor de titel van ‘Winna(a)r(es) van de Weight Watchers Healthy Life Awards 2011’.

EEN AFVALRACE VOL LEUKE EN ORIGINELE OPDRACHTEN

De Healthy Life Awards zijn een wedstrijd van Weight Watchers waarbij cursisten vertellen hoe zij erin geslaagd zijn om af te vallen en hoe hun aangepaste voedingsgewoonten hun leven veranderd hebben. Acht Vlaamse en acht Franstalige finalisten werden geselecteerd op basis van de sterke getuigenissen die ze hadden ingezonden.

Vanaf 15 augustus zullen deze finalisten 5 weken lang tal van originele, creatieve en ludieke opdrachten uitvoeren en deze filmen en documenteren op de website www.healthylifeawards.be. Alle kandidaten zullen korte tekstjes en anekdotes over hun Weight Watchers ervaring, gewichtsverlies, nieuwe levensstijl en voedingsgewoonten etc. posten op de blog en deze illustreren met zelfgemaakte video's. Vanaf 12 augustus zijn de kandidatenprofielen al te bekijken op de website.

De opdrachten die de kandidaten moeten uitvoeren gaan van het op een originele manier illustreren van het verloren gewicht, tot het uitnodigen van een aantal beroemde en minder beroemde gasten voor een ‘Masterchef Weight Watchers-style’ tot het maken van een eigen fitness video … kortom, een allegaartje van leuke opdrachten die tot verrassende resultaten kunnen leiden. Elke kandidaat moet het publiek trachten te motiveren om te stemmen voor haar / hem en een eigen campagne voeren. Het is dus als het ware een ‘afvalrace’ met een dubbele betekenis: elke week valt de kandidaat met de minste stemmen af.

WIE WORDT DE WEIGHT WATCHERS AMBASSADEUR 2011?

Het uiteindelijke doel voor de kandidaten is om langs deze online afvalrace eind september de laatste drie te bereiken (er zijn drie Nederlandstalig en drie Franstalige finalisten). Zij mogen dan voor een professionele jury nogmaals hun verhaal doen, alsook hun ‘best off’ video van hun Healthy Life Awards ervaring voorstellen. Zo moeten ze de jury ervan overtuigen dat zij de geknipte Weight Watchers ambassadeurs voor het komende jaar zijn. Midden oktober komen we te weten wie Sara Borrey opvolgt als Vlaamse winnaar of winnares van de Healthy Life Awards 2011 tijdens het finale-event.

DE KANDIDATEN VAN 2011:MIKE DELTOMME

Leeftijd:
19
Regio:
Bredene
Gewichtsverlies:
- 6 kg

MATTHIAS LAMOTE

Leeftijd:
27
Regio:
Zwevezele
Gewichtsverlies:
- 39,8 kg

ELS ZUTTER

Leeftijd:
33
Regio:
Zottegem
Gewichtsverlies:
- 45 kg

KRISTA MANDONX

Leeftijd:
44
Regio:
Geel
Gewichtsverlies:
- 33 kg

VALERIE DHONDT

Leeftijd:
21
Regio:
Lokeren
Gewichtsverlies:
- 27 kg

VANESSA POSSEMIERS

Leeftijd:
29
Regio:
Brecht
Gewichtsverlies:
- 13 kg

TINY GREVEN

Leeftijd:
29
Regio:
Alkenn
Gewichtsverlies:
- 15 kg

VERA TANGHE

Leeftijd:
48
Regio:
Zedelgem
Gewichtsverlies:
- 18 kg


Weight Watchers in België

Weight Watchers International, Inc. werd opgericht door de Amerikaanse Jean Nidetch in 1963. Vandaag is Weight Watchers de grootste afslankorganisatie ter wereld met een netwerk van filialen in 40 landen. Het succes van Weight Watchers is gebaseerd op een combinatie van voedingstechnisch advies en een sociale groepsinteractie via wekelijkse cursussen.

Weight Watchers ging van start in België in 1974 met de eerste Weight Watchers cursus. Tegenwoordig wonen in België iedere week meer dan 30.000 cursisten één van de 600 Weight Watchers cursussen bij, waar ze gezonde eet- en leefgewoonten aanleren. “Een gezonde geest in een gezond lichaam” is niet zomaar een oud gezegde. Bij Weight Watchers is het een levensmotto om een gezonder en bijgevolg voller en rijker leven te gaan leiden. Voor meer informatie over Weight Watchers kunt u terecht op www.weightwatchers.be.

Voor meer informatie, contacteer - Weber Shandwick
Eva Wouters | ewouters@webershandwick.com | T. 02/894.90.41
Stéphanie Simonis | ssimonis@webershandwick.com | T. 02/894.90.46

Persbericht: De 'afvalrace' is begonnen!

02-08-2010

WEIGHT WATCHERS HEALTHY LIFE AWARDS 2011: DE ‘AFVALRACE’ IS BEGONNEN De 16 Belgische finalisten zijn gekozen en beginnen binnenkort aan een reeks avontuurlijke opdrachten Brussel, 11 augustus 201... Lees meer