Veelgestelde vragen

Ik wil ook graag gewicht verliezen, welke mogelijkheden zijn er?

Weight Watchers biedt verschillende mogelijkheden aan. Je kunt zelf kiezen wat het beste bij je past. Of de Weight Watchers meeting, via Weight Watchers Online of je combineert beide services voor het beste resultaat met de combipas.

Weight Watchers Cursussen

Afvallen gaat gemakkelijker als je er niet alleen voor staat. Laat je dan ook inspireren en motiveren door mede-cursisten in de Weight Watchers cursus. Deze cursus wordt geleid door een coach die zelf ook succesvol is afgevallen met ons programma. Wil je alles er uit halen wat er in zit? Meld je dan ook aan voor @ssistent, jouw online support tussen de cursussen door, en boek nog betere resultaten.

Volg ons programma online, wanneer je maar wilt, waar je ook bent

We weten dat je een druk leven leidt, en speciaal voor mensen zoals jij hebben we Weight Watchers Online ontwikkeld. Vanaf nu is het gemakkelijker dan ooit om ons programma te volgen, altijd en overal. Weight Watchers Online is gebaseerd op onze bewezen methode om gewicht te verliezen, ontwikkeld door de professionals van Weight Watchers en biedt je een praktische, haalbare en leefbare oplossing.

Combipas
Met combipas heb je de mogelijkheid 24/7 gebruik te maken van Weight Watchers
De voordelen van Combi Pas op een rij:

  • Tot 50% beter gewichtsverlies
  • Onbeperkt de Cursus bezoeken
  • Gratis toegang tot Weight Watchers @ssistent, jouw Online support
  • € 9 in plaats van € 11 per week*
  • Geen aanmeldkosten

Hoe meld ik me aan?

Ga naar www.weightwatchers.be. Door je postcode in te vullen en met behulp van de meetingfinder op de homepage is direct zichtbaar waar een cursus bij jou in de buurt is. Of meld je direct aan voor het online programma.

Wat gebeurt er op een cursus?

Wekelijkse discussies en advies
Iedere cursus wordt er een discussie gehouden, onder leiding van de coach, met telkens een nieuw onderwerp. De ene week kan het gaan over het bedwingen van eet-aanvallen, de andere week kan het gaan over je favoriete voeding en recepten. Je krijgt inzichten vanuit de groep en je levert je eigen bijdrage, maar je kunt ook alleen luisteren. Dit gecombineerd met de inzichten van de coach en de mede-cursisten zorgen ervoor dat iedere cursus uniek is. Na je eerste cursus blijf je nog iets langer voor een introductie gesprek. De coach legt uit wat je kunt verwachten en hoe je het beste ons programma kunt volgen. Ook stelt de coach je in de gelegenheid tot het stellen van vragen.

Discreet wegen
Voor de cursus begint, word je discreet en vertrouwelijk gewogen door de coach of de assistent. Gewogen worden is een manier om je voortgang nauwlettend te volgen en om ervoor te zorgen dat je verantwoording neemt voor je keuze. Nadat je gewogen bent, word je ook geholpen met het bepalen van doelstellingen die het beste bij jou passen.

Exclusief programma materiaal
Iedere week ontvang je het programma materiaal, special ontwikkeld door de experts van Weight Watchers. Het wekelijkse materiaal is altijd gericht op een bepaald onderwerp, zoals het maken van gezonde keuzes, uit eten gaan of aan beweging doen. Je krijgt ook de gelegenheid exclusieve Weight Watchers producten aan te schaffen, zoals kookboeken, heerlijke repen met een lage ProPoints ® waarde, fitness dvd’s en nog veel meer.

Ik wil ook graag meedoen aan de Healthy Life Awards, hoe doe ik dat?

Een keer per jaar worden de Healthy Life Awards georganiseerd. Via je coach en op de site www.weightwatchers.be verneem je wanneer je je weer kunt aanmelden en kans te maken op de award.

Meer informatie over Weight Watchers, de mogelijkheden en het programma is te vinden op www.weightwatchers.be.