Werken bij Weight Watchers

Weight Watchers wil iedereen die een gezonde levensstijl wil aannemen helpen. Daarom heeft het haar bestaande aanbod verder uitgebreid met een gamma producten. Deze volgen de algemene filosofie van Weight Watchers – een gebalanceerde levensstijl gebaseerd op evenwichtige en smakelijke producten - en kunnen dus een extra hulpmiddel zijn voor succesvolle gewichtscontrole. Het gaat hier om hoogkwalitatieve voedingsmiddelen die de consumenten het beste evenwicht bieden tussen calorieën, vetten, zoutgehalte en een volle rijke smaak. Kwalitatieve ingrediënten, op een slimme manier gebruikt, maken het verschil. De producten zijn bestemd voor consumenten van alle leeftijden, mannen en vrouwen, en beperken zich niet tot de 30.000 Weight Watchers cursisten die aan de wekelijkse bijeenkomsten deelnemen. Bewust Eten, Lekker leven!

“Bewust eten, lekker leven”: zoals de slogan die op alle Weight Watchers producten staat al aangeeft, zijn deze producten niet alleen gezond, maar bovendien ook lekker en smaakvol. Sinds 2003, het jaar waarin officieel het eerste Weight Watchers product in de Belgische supermarkten te koop werd aangeboden, is het productgamma onophoudelijk blijven groeien tot meer dan 100 producten in meer dan 14 verschillende categorieën die we vandaag de dag kennen.

Weight Watchers blijft bovendien constant vernieuwen en zoekt samen met haar 9 partners in België naar evenwichtige alternatieven voor dagdagelijkse producten, ongeacht of het nu om desserts gaat, om koekjes, fijne vleeswaren, kaas, bereide maaltijden, salades,of om recent gelanceerde producten als het brood of de muesli. Gezien het succes van haar producten in België en de aanhoudende groei van haar gamma in België heeft Weight Watchers het winkelen voor haar consumenten vergemakkelijkt door de informatie over alle producten te verenigen op één overzichtelijke, gebruiksvriendelijke website, en dit vanaf eind 2010. Langs de nieuwe website is het eenvoudiger om informatie over de producten te vinden zoals de voedingswaarden, allergie-informatie, de verkooppunten, nieuwigheden en promoties. Details over de Weight Watchers producten en de verkoopspunten zijn beschikbaar op de website www.weightwatchers-in-de-winkel.be.